Skip to content

Month: јануари 2024

ВМРЕЖУВАЧКА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО РАМКИ НА ПРОЕКТОТ „ШАНСА ЗА ТЕБЕ“ – „OPPORTUNITY4YOU’

Центарот за развој на Скопски плански регион – ЦРСПР, управуван од директорот Јане Мицевски беше домаќин на дводневна Вмрежувачка Конференција во Скопје, која резултираше со одличен импакт на зададените цели,
Прочитајте повеќе

Одржан првиот дел од конференцијата за вмрежување и прекугранична соработка во рамките на проектот “Шанса за тебе” “Opportunity 4 you”

Денес се одржа првиот дел од конференцијата за вмрежување и прекугранична соработка во рамките на проектот “Шанса за тебе” “Opportunity 4 you” На отворањето на конференцијата поздравни говори имаа: Директорот
Прочитајте повеќе

Потпишан договор за рехабилитација на улица Александар Урдаревски

Денеска во просториите на ЦРСПР,Директорот Г-дин Јане Мицевски заедно со Градоначалниците на Општина Бутел Г-дин Дарко Костовски и Општина Чучер Сандево Г-дин Сашко Комненовиќ, потпишаа договор за реализација на проект
Прочитајте повеќе

Придружете ни се на конференцијата „Поддршка на прекуграничната соработка: Србија и Северна Македонија“.

Придружете ни се на конференцијата  „Поддршка на прекуграничната соработка: Србија и Северна Македонија“.Конференцијата е значаен дводневен настан, чекор во насока на подобрување на прекуграничната соработка меѓу Србија и Северна Македонија. Истата е организирана во рамки на проектот
Прочитајте повеќе

Потпишан Договорот за заедничка реализација на проектот „Инвестиција во фотоволтаици, енергетска ефикасност, заштита на човековата околина“. За Општина Кисела Вода..

Денеска директорот на Центар за Развој на Скопски Плански Регион Г-дин Јане Мицевски, заедно со Градоначалникот на Општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски,потпишаа договор за реализација на проект “Фотоволтаици,енергетска ефикасност,заштита на
Прочитајте повеќе

Потпишан Договорот за заедничка реализација на проектот „Инвестиција во фотоволтаици, енергетска ефикасност, заштита на човековата околина“. За Општина Карпош.

Денеска директорот на Центар за Развој на Скопски Плански Регион Г-дин Јане Мицевски, заедно со Градоначалникот на Општина Карпош Стефче Јакимовски, потпишаа договор за реализација на проект “Фотоволтаици,енергетска ефикасност,заштита на
Прочитајте повеќе

Потпишан договор за заедничка реализација на проектот ,,Изработка на техничка документација за Стар Качанички пат’’

Денес директорот на Центар за развој на Скопски плански регион, г-дин Јане Мицевски, заедно со градоначалникот на Општина Бутел, г-дин Дарко Костовски потпишаа Договор за заедничка реализација на проектот ,,Изработка
Прочитајте повеќе

Потпишан договор за реализација на проект „Подобрување на туристичка сигнализација и инфраструктура преку поставување туристичка сигнализација и партерно уредување со улично осветлување на археолошки локалитет “Градиште” во селото Таор.

Центарот за развој на Скопски плански регион, предводен од директорот Јане Мицевски, гордо ја отпочна годината со потпишување на Договор за заедничка реализација со градоначалникот на општина Зелениково, Коста Маневски,
Прочитајте повеќе