Skip to content

Потпишан Договорот за заедничка реализација на проектот „Инвестиција во фотоволтаици, енергетска ефикасност, заштита на човековата околина“. За Општина Кисела Вода..

ДАТУМ

јануари 17, 2024

Категории

Денеска директорот на Центар за Развој на Скопски Плански Регион Г-дин Јане Мицевски, заедно со Градоначалникот на Општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски,потпишаа договор за реализација на проект “Фотоволтаици,енергетска ефикасност,заштита на човековата околина” . Средствата за овој проект се обезбедени од Биро за регионален развој и Министерство за локална самоуправа,заедно со општина Кисела Вода која кофинансира дел од средствата.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy