Skip to content

Придружете ни се на конференцијата „Поддршка на прекуграничната соработка: Србија и Северна Македонија“.

ДАТУМ

јануари 17, 2024

Категории

Придружете ни се на конференцијата  „Поддршка на прекуграничната соработка: Србија и Северна Македонија“.Конференцијата е значаен дводневен настан, чекор во насока на подобрување на прекуграничната соработка меѓу Србија и Северна Македонија. Истата е организирана во рамки на проектот „Шанса за Тебе“, финансиран од ИПА II Програмата за прекугранична соработка на Европската Унија и земјите учеснички.

Конференцијата е единствена можност за единиците на локалната самоуправа, малите и средни претпријатија, образовните институции, претприемачките работилници, земјоделски фарми, бизнисите во сопственост или управуваните жени, граѓанските организации и граѓанскитездруженија од прекуграничната област на Србија и Северна Македонија, да се запознаат, вмрежат, и соработуваат.

За време на Конференцијата ќе биде потпишан Протокол за соработка со сите заинтересирани чиннители од прекуграничниот регион. 

Не ја пропуштајте оваа шанса да бидете дел од просперитетна прекугранична заедница, каде знаењето се среќава со можностите.  Пријавувањето е отворено до 20 јануари 2024 година. 

Регистрирајте се сега и бидете дел од промената!

 Линк до повикот:

https://docs.google.com/forms/d/1KX_On5Gc7Y9QdtwIpmwj17leBNvSP-QuN-ePjPVuJYI/edit

 

Линк до Протоколот за соработка:

https://www.sansazatebe.info/images/Opportunity4You/Documents/Protocol_of_Collaboration_EN_MK.pdf

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy