ОТВОРЕН ПОВИК

Почитувани, Со задоволство Ве известуваме за предстојниот Буткамп за Раст во рамки на проектот ,,ШАНСА ЗА ТЕБЕ’’, наменет за млади луѓе од прекуграничниот регион Србија и Северна Македонија кој ќе се
Прочитајте повеќе

Придружете ни се на конференцијата „Поддршка на прекуграничната соработка: Србија и Северна Македонија“.

Придружете ни се на конференцијата  „Поддршка на прекуграничната соработка: Србија и Северна Македонија“.Конференцијата е значаен дводневен настан, чекор во насока на подобрување на прекуграничната соработка меѓу Србија и Северна Македонија. Истата е организирана во рамки на проектот
Прочитајте повеќе

Центар за развој на Скопски плански регион објави повик за прибирање на понуди во рамките на проектот “Opportunity 4 you “од програмата ИПА за прекугранична соработка со Р.Србија

Центар за развој на Скопски плански регион објави  повик за прибирање на понуди во рамките на проектот “Opportunity 4 you “од програмата ИПА за прекугранична соработка со Р.Србија. Повикот со 
Прочитајте повеќе

Потпишани договори за доделување на средства за финансирање на проекти за развој на планските региони во 2023 година

Денеска директорот на Центар за Развој на Скопски плански Регион Г-дин Јане Мицевски, заедно со 55 градоначалници од Македонија, директорите на планските региони,министерот за локална самоуправа Г-дин Ристо Пенов и
Прочитајте повеќе

Регионални форуми на заедницата -2 фаза

Почитувани, По повод овогодинешната реализација на претстојните „Регионални форуми на заедницата“, во рамки на проектот  „Одржлив и инклузивен регионален рамномерен развој -2 фаза“, Ве покануваме на втора форумска сесија.  
Прочитајте повеќе

Регионални форуми на заедницата

Почитувани,   По повод овогодинешната реализација на претстојните „Регионални форуми на заедницата“, во рамки на проектот  „Одржлив и инклузивен регионален рамномерен развој -2 фаза“, Ве покануваме на првата форумска сесија.
Прочитајте повеќе

Центар за развој на Скопски плански регион објави повик за прибирање на понуди во рамките на проектот “Opportunity 4 you “од програмата ИПА за прекугранична соработка со Р.Србија

Центар за развој на Скопски плански регион објави  повик за прибирање на понуди во рамките на проектот “Opportunity 4 you “од програмата ИПА за прекугранична соработка со Р.Србија. Повикот со 
Прочитајте повеќе

ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР НА ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ НА СКОПСКИ ПЛАНСКИ РЕГИОН

Линк до оглас 
Прочитајте повеќе

Оглас за вработување

Прочитајте повеќе