Skip to content

Month: февруари 2024

ПРОЕКТОТ „ШАНСА ЗА ТЕБЕ“ СО ОДЛИЧНА РЕАЛИЗАЦИЈА НА 4 ДНЕВЕН БУТ КАМП ЗА КАРИЕРЕН РАСТ: УЧЕЊЕ, СВЕЖ ПРИСТАП, ПРЕДИЗВИЦИ, ВИЗИИ И ДРУГАРУВАЊЕ

Денеска заврши четиридневниот „Бут камп за кариерен раст“, кој е во делот на активностите на проектот „ШАНСА ЗА ТЕБЕ“, плод на заедничка иницијатива на партнерството помеѓу, Центарот за управување со
Прочитајте повеќе

Одржана XVII (седумнаесетта) седница на Советот за развој на Скопски плански регион

Во салата за состаноци каде домакини беа општина Центар, денес беше одржана XVII (седумнаесетта) седница на Советот за развој на Скопски плански регион. Приоритет на оваа тековна седница беа двете
Прочитајте повеќе

Успешно спроведена уште една TAIEX

Успешно спроведена уште една TAIEX Работилница “Дигитални општини – транспарентни и ефикасни јавни услуги“ Центарот за развој на Скопски плански регион (ЦРСПР) од 20-22 февруари 2024 г. во соработка со
Прочитајте повеќе

Гостување на директорот на Центар за Скопски Плански Регион Г-дин Јане Мицевски за МРТВ 1

Your browser does not support HTML video.
Прочитајте повеќе

ОТВОРЕН ПОВИК

Почитувани, Со задоволство Ве известуваме за предстојниот Буткамп за Раст во рамки на проектот ,,ШАНСА ЗА ТЕБЕ’’, наменет за млади луѓе од прекуграничниот регион Србија и Северна Македонија кој ќе се
Прочитајте повеќе

Увид во изградба на градинка во Петровец

Се завршуваат последните активности на проектот “Изградба на детска градинка клон на ЈОУДГ Авионче Петровец со сензорна соба” во Општина Петровец. За таа цел, министерот за труд и социјална политика
Прочитајте повеќе