Skip to content

Category: Седници на Совет за социјална заштита на Скопски плански регион

Конститутивна Седница на Совет за социјална заштита на Скопски плански регион

Центарот за развој на Скопски планбски регион свечано одржа Конститутивна Седница на Совет за социјална заштита на Скопски плански регион. Присуство земаа градоначалниците членови на Совет за развој на Скопски
Прочитајте повеќе