Прва форумска сесија по повод овогодинешната реализација на”Регионални форуми на заедницата”

Денеска во просториите на Стопанска комора, Центарот за развој на Скопски Плански регион ја одржа првата форумска сесија по повод овогодинешната реализација на”Регионални форуми на заедницата”, во рамки на проектот
Прочитајте повеќе

Одржана Прва форумска сесија на заедницата за Програмата за регионален развој на Бирото за регионален развој

Центарот за развој на Скопски плански регион денес го започна новиот циклус на Регионални форуми на заедницата за Програмата за регионален развој на Бирото за регионален развој (БРР) – Мнистерство
Прочитајте повеќе