Skip to content

Month: март 2023

Одржана XI (единаесетта) седница на Советот за развој на Скопски плански регион

На денешната XI (единаесетта) седница  на Советот за развој на Скопски плански регион, членовите на советот донесоа одлуки по точките: Годишен Извештај за реализација на Програма за развој на Скопски
Прочитајте повеќе

В.д. директорката на Центар за развој на Скопски плански регион г-ѓа Розета Арсовска на работна средба со министерката за животна средина и просторно планирање г-ѓа Каја Шукова

В.д. директорката на Центар за развој на Скопски плански регион г-ѓа Розета Арсовска, присуствуваше на работна средба со министерката за животна средина и просторно планирање г-ѓа Каја Шукова и останатите
Прочитајте повеќе

Започна со имплементацијата проектот Opportunity4you , од ИПА програмата за прекугранична соработка Србија-Северна Македонија

Прочитајте повеќе

Успешно завршена Студиската посета во Капанори Италија

Претставниците од Центарот за развој на Скопски плански регион, општините Центар, Гази Баба, Илинден и ЈП Дрисла за време на Студиската посета остварија средба со Советникот за заштита на животната
Прочитајте повеќе

Студиска посета на општина Капанори, Италија

Од 20 – 24 февруари 2023 г. в.д. директорката на Центарот за развој на Скопски плански регион, Розета Арсовска, претставниците на општините Центар, Гази Баба и Илинден и претставник на
Прочитајте повеќе