Skip to content

Month: јануари 2012

Средба на претставници на Скопскиот плански регион и Министерството за локална самоуправа

На 31.01.2012год  во просториите на Скопски саем се одржа средба на преставниците на Центарот за развој на Скопски плански регион и Министерството за локална самоуправа. На средбата присуствуваа претседателот на
Прочитајте повеќе

КОНТАКТ

      Ул. Беласица бр. 2, Скопски Саем кат 3 П.Ф. 1, 1130 Скопје [email protected] +389 2 3218-480, 3218-481 , Факс : 3218 480 Одговорно лице за посредување при
Прочитајте повеќе

Имплементација на проекти

„Изработка на студија за мапирање и промоција на природното и културно-историско наследство во Скопскиот плански регион”. „Изработка на Студија за мапирање на инвестициските потенцијали во Скопскиот плански регион“. „Изработка на
Прочитајте повеќе

sredba-na-pretstavnici-na-skopskiot-p

Preparation of study for mapping and promotion of natural and cultural-historic heritage in Skopje planning region. Preparation of study for mapping of investment potential in Skopje planning region- period December
Прочитајте повеќе

XV Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

На 29.12.2011год. со почеток во  13 часот  беше одржана XV (петнаестата) седница на Скопски плански регион. Со седницата раководеше Претседателот на Советот на Скопски плански регион г-дин Сокол Митревски.
Прочитајте повеќе

XV Session of the Council for regional development of the Skopje region

XV Session of the Council for development of the Skopje region was held on 29.12.11 at 13:oo am at the Skopje fair.The session was chaired by the President of the
Прочитајте повеќе