Skip to content

КОНТАКТ

ДАТУМ

јануари 26, 2012

Категории

 

   
Адреса:
Ул. Беласица бр. 2, Скопски Саем кат 3
П.Ф. 1, 1130 Скопје

E-пошта: contact@skopjeregion.gov.mk
телефон: +389 2 3218-480, 3218-481 , Факс : 3218 480

Информации: Одговорно лице за посредување при остварувањето на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер

Касам Демири
kasam@skopjeregion.gov.mk

   

 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy