Skip to content

Category: СПР

Портфолио на услуги на Центарот за развој на Скопски плански регион

Консултански услуги за подготовка и имплементација на проекти  Информирање за достапни фондови и отворени повици  Подготовка на предлог проекти  Подготовка на предлог проекти  Реализација на проекти  Фасилитирање партнерства  Советувања при
Прочитајте повеќе

За Скопскиот плански регион

За Скопскиот плански регион МОТО Скопскиот регион –лидер во регионалниот развој на патот до Европското Семејство! ВИЗИЈА Скопскиот регион во 2014 година е Европски развиен регион со максимално искористување на
Прочитајте повеќе

IPA

Инструмент за претпристапна помош – ИПА (2007-2013)  Инструмент за претпристапна помош (ИПА) е дел од пакетот за надворешни односи. ИПА како и останатите елементи од тој пакет претставуваат голема можност
Прочитајте повеќе