Skip to content

Портфолио на услуги на Центарот за развој на Скопски плански регион

ДАТУМ

декември 27, 2015

Категории

Консултански услуги за подготовка и имплементација на проекти 

 • Информирање за достапни фондови и отворени повици 
 • Подготовка на предлог проекти 
 • Подготовка на предлог проекти 
 • Реализација на проекти 
 • Фасилитирање партнерства 
 • Советувања при имплементација на проекти 

Услуги за промоција 

 • Организирање на промотивни настани и учество на саеми во име на регионот 
 • Организирање на информативни денови 
 • Подготовка на промотивни материјали за регионот 
 • Подршка при учество на саеми 

Обуки и услуги 

 • Реализација на обуки 
 • Организација и менаџирање на обуки од трети лица 
 • Oрганизација на средби помеѓу засегнати страни од регионот и вон него 
 • Настани за градење свесност за Регионалниот развој 
 • Изработка на извештаи и анализи од регионалниот развој 

Лобирање 

 • Лобирање за различни програми за засегнати страни од регионот 
 • Лобирање за потребите на бизнис секторот 

Подршка и советодавни услуги за мали и средни претпријатија 

 • Организирање на промотивни настани и советодавни информативни средби 
 • Интерактивен веб портал

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy