Skip to content

Портфолио на услуги на Центарот за развој на Скопски плански регион

ДАТУМ

декември 27, 2015

Категории

Консултански услуги за подготовка и имплементација на проекти 

 • Информирање за достапни фондови и отворени повици 
 • Подготовка на предлог проекти 
 • Подготовка на предлог проекти 
 • Реализација на проекти 
 • Фасилитирање партнерства 
 • Советувања при имплементација на проекти 

Услуги за промоција 

 • Организирање на промотивни настани и учество на саеми во име на регионот 
 • Организирање на информативни денови 
 • Подготовка на промотивни материјали за регионот 
 • Подршка при учество на саеми 

Обуки и услуги 

 • Реализација на обуки 
 • Организација и менаџирање на обуки од трети лица 
 • Oрганизација на средби помеѓу засегнати страни од регионот и вон него 
 • Настани за градење свесност за Регионалниот развој 
 • Изработка на извештаи и анализи од регионалниот развој 

Лобирање 

 • Лобирање за различни програми за засегнати страни од регионот 
 • Лобирање за потребите на бизнис секторот 

Подршка и советодавни услуги за мали и средни претпријатија 

 • Организирање на промотивни настани и советодавни информативни средби 
 • Интерактивен веб портал

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy