Skip to content

Центар за развој на Скопски плански регион објави повик за прибирање на понуди во рамките на проектот “Opportunity 4 you “од програмата ИПА за прекугранична соработка со Р.Србија

ДАТУМ

октомври 5, 2023

Категории

Центар за развој на Скопски плански регион објави  повик за прибирање на понуди во рамките на проектот “Opportunity 4 you “од програмата ИПА за прекугранична соработка со Р.Србија. Повикот со  целокупната документација е објавен тука

AWARD Criteria (002)

PART A INFORMATION FOR THE TENDERER _Podobrena tenderska dokumentacija _REV 1

PART B Tender form tech offer SERVICE (002)

PART C Financial offer SERVICE (002)

БАРАЊЕ ЗА ДОСТАВА НА ПОНУА

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy