Skip to content

Завршена обука во Јапонија на тема Развој на човечки ресурси за креирање на туристички дестинации за одржлив туризам

ДАТУМ

септември 21, 2023

Категории

,

Центарот за развој на Скопски плански регион, континуирано го зајакнува својот тим со нови знаења. Секогаш иновативни и креативни, по примерот на пријателска Јапонија, преку билатралната соработка, донесовме уште една одлична програма за развојот на туризмот.

Овојпат Координаторот за рамномерен регионален развој Регина Икономовска се врати со два сертификата: Еден од “Japan International Cooperation Agency” (JICA) и едen од “Pacific Resource Exchange Center” (PREC) за обуката “Развој на човечки ресурси за креирање на туристички дестинации за одржлив туризам”

Очекуваме интеграција на новите модели кои во светот се “клуч на успехот” во развојните планови.

 

 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy