Skip to content

Month: мај 2023

Дванаесеттата седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

Центар за развој на Скопски плански регион, денес ја одржа дванаесеттата седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион. На денешната седница се спроведе избор на нов директор на
Прочитајте повеќе

ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР НА ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ НА СКОПСКИ ПЛАНСКИ РЕГИОН

Линк до оглас 
Прочитајте повеќе