Skip to content

Дванаесеттата седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

Центар за развој на Скопски плански регион, денес ја одржа дванаесеттата седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион. На денешната седница се спроведе избор на нов директор на Центар за развој на Скопски плански регион, поради истекот на мандатот на В.Д Директорката Розета Арсовска. Советот за развој на Скопскиот плански регион, со мнозинство гласови за нов директор го избра Јане Мицевски, со мандат од четири години.
Дополнително на седницата беше донесена одлука за одобрување на ЦРСПР да аплицира на вториот повик на “Фондот за техничка документација на УНДП” и беше пренесена информација во врска со регионалното управување со отпад во Скопскиот плански регион.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy