Skip to content

Одржана воведна консултативна средба за изработка на Програма за развој на Скопскиот плански регион (2020 – 2024)

ДАТУМ

септември 24, 2020

Категории

Одржана воведната консултативна средба за  изработка на Програмата  за развој на Скопскиот плански регион 2020 – 2024  во рамки на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“,  во организација на Центар за развој на Скопски плански регион, финансирано од страна на Министерство за локална самоуправа и Швајцарската агенција за развој и соработка.
[foogallery id=”7419”]

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy