Skip to content

Month: октомври 2015

X Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

На ден 05.10.2015 година се одржа X (десетта) седница на Советот за развој на Скопски плански регион во просториите на хотел „Камник“. На Седницата  присуствуваа Г-дин Воутер Пломп ,Холандскиот амбасадор
Прочитајте повеќе

Меморандум за соработка помеѓу Скопски плански регион и регионот „Gooi en Vechtstreek“, Кралство Холандија

На X-та (десеттата) седница на Советот за развој на Скопски плански регион, на која присуствуваа Г-дин Воутер Пломп ,Холандскиот амбасадор во Република Македонија, Г-дин Стево Темелковски, Заменик Министер,во Министерството за
Прочитајте повеќе

Memorandum of Cooperation between the Skopje planning region and the region "Gooi en Vechtstreek", Netherlands

The Xth session of the Council for development of Skopje planning region, attended by Mr. Wouter Plomp, Netherlands ambassador in Macedonia, Mr. Stevo Temelkovski, Deputy Minister in Ministry of Environment and
Прочитајте повеќе

Потребите на старт ап претпријатијата во Македонија

П О К А Н А За учество на промотивно информативен настан На 16 Октомври 2015 година, Скопски саем и х Континентал, Скопје со почеток во 11:00 до 14.45 часот.
Прочитајте повеќе

The needs of start-up companies in Macedonia

INVITATION For participating in the promotional information event On 16/10/2015, Skopje Fair and h. Continental, Skopje at 11:00 to 14:45 pm. Dear Business Center of Skopje planning region in cooperation
Прочитајте повеќе

Соопштение до јавноста

На ден 05.10.2015 година ќе се одржи X –та(десетта) седница на Советот за развој на Скопски плански регион во просториите на хотел „Камник“. На Седницата, koja ќе започне во 11,30
Прочитајте повеќе

Public Announcement

On 5/10/2015 will be held Xth session of the Council for development of Skopje planning region in hotel “Kamnik”. The Session, which will begin at 11:30 am, will be attended by
Прочитајте повеќе