Skip to content

Потребите на старт ап претпријатијата во Македонија

ДАТУМ

октомври 8, 2015

Категории

П О К А Н А
За учество на промотивно информативен настан
На 16 Октомври 2015 година, Скопски саем и х Континентал, Скопје
со почеток во 11:00 до 14.45 часот.

Почитувани, Бизнис Центарот на Скопски плански регион во соработка со Фондот за иновации и технолошки развој, во склоп на Форумот за иновации и технологии, кој се одржува на ТЕХНОМА 2015, Ве поканува да земете учество на Седмиот промотивно информативен настан за микро , мали и средни претпријатија.
Овој настан е организиран во соработка со Фондот за иновации и технолошки развој, во склоп на Форумот за иновации и технологии, за кој во исто време Ви упатуваме покана за ваше присуство (линк до програмата тука).
На програмата на овој настан во првиот дел е презентација на Кофинансирани грантови за новоосновани друштва (до 6 години) – старт ап и спин оф. Во вториот дел ќе имате можност да ги проследите едукативниоте презентации Е-commerce за МСП и Подобрување на извозните перформанси на претпријатиетo.
Ве молиме најкасно до 15 Октомври 2015 пријавете ваш претставник кој би бил присутен на настанот на Bc.spr@skopjeregion.gov.mk или тел. 3218-482.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy