Skip to content

Презентација и јавна расправа за Студијата за ревалоризација на природните вредности на споменикот на природата Катлановски предел

ДАТУМ

октомври 10, 2014

Категории

Центарот за развој на Скопски плански регион го реализира проектот: „Изработка на Студијата за ревалоризација на природните вредности на споменикот на природата Катлановски предел’’, кој е финансиран од страна на Владата на Р.М. согласно Програмата за регионален развој за 2014 година.Согласно проектните активности, за истата студија ќе има јавна расправа и презентација на заклучоците и предлозите од страна на експертскиот тим кој беше вклучен во изработката на истата.
Настанот се одржа на ден 13.10.2014 (понеделник) во 14:00ч, на Скопски саем „сала -Дипломатик“.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy