Skip to content

Презентација и јавна расправа за Студијата за ревалоризација на природните вредности на споменикот на природата Катлановски предел

ДАТУМ

октомври 10, 2014

Категории

Центарот за развој на Скопски плански регион го реализира проектот: „Изработка на Студијата за ревалоризација на природните вредности на споменикот на природата Катлановски предел’’, кој е финансиран од страна на Владата на Р.М. согласно Програмата за регионален развој за 2014 година.Согласно проектните активности, за истата студија ќе има јавна расправа и презентација на заклучоците и предлозите од страна на експертскиот тим кој беше вклучен во изработката на истата.
Настанот се одржа на ден 13.10.2014 (понеделник) во 14:00ч, на Скопски саем „сала -Дипломатик“.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy