Центарот за развој на Скопски плански регион отпочна круцијален проект за историскиот и културниот идентитет и интегритет на Македонија! јуни 12, 2024 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Конзервација и реставрација на калдрма на ул.Папуџиска во Скопска чаршија со поставување на урбана опрема јуни 10, 2024 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Информативен настан за развивање на континуирани програми за менторство за заинтересирани организации мај 20, 2024 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЈАВЕН ПОВИК за регистрација и присуство на учеснивци на еднодневен „Информативен настан за развивање на континуирани програми за менторство за заинтересирани организации и практиканти“ мај 14, 2024 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ "ШАНСА ЗА ТЕБЕ", од ИПА II Програмата за прекугранична соработка Србија и Македонија мај 9, 2024 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Покана за Дводневни едукативни работилници обуки мај 7, 2024 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Јавен оглас за менторска поддршка

OPPORTUNITY4YOU | ШАНСА ЗА ТЕБЕ Центарот за развој на Скопски плански регион, објавува: ЈАВЕН ПОВИК Во рамки на  проектот „ШАНСА ЗА ТЕБЕ“ за Менторска поддршка за верификација на програми согласно
Прочитајте повеќе

Центарот за развој на Скопски плански регион отпочна круцијален проект за историскиот и културниот идентитет и интегритет на Македонија!

Во контекст на вистинската вредност на атрибутот „Колевка на културно-цивилизациското наслество“  и нејзиното  сочувување, ревитализација, одржливост и промоција, денес отпочнува со реализација проектот „Подобрување на туристичка сигнализација и инфраструктура преку
Прочитајте повеќе

Конзервација и реставрација на калдрма на ул.Папуџиска во Скопска чаршија со поставување на урбана опрема

Директорот на Центар за развој на Скопски плански регион г-дин Јане Мицевски, заедно со координаторот на проектот „Конзервација и реставрација на калдрма на ул.Папуџиска во Скопска чаршија со поставување на
Прочитајте повеќе

Информативен настан за развивање на континуирани програми за менторство за заинтересирани организации

Центарот за развој на Скопски плански регион вчера го реализираше еднодневениот „Информативен настан за развивање на континуирани програми за менторство за заинтересирани организации“, на кој присуствуваа мали и средни компании/центри
Прочитајте повеќе

ЈАВЕН ПОВИК Во рамки на проектот „ШАНСА ЗА ТЕБЕ“ за Менторска поддршка за верификација на програми согласно потребите на компаниите кои се регистрирани во програмската област на проектот

Центарот за развој на Скопски плански регион, објавува: ЈАВЕН ПОВИК Во рамки на  проектот „ШАНСА ЗА ТЕБЕ“ за Менторска поддршка за верификација на програми согласно потребите на компаниите кои се
Прочитајте повеќе

ЈАВЕН ПОВИК за регистрација и присуство на учеснивци на еднодневен „Информативен настан за развивање на континуирани програми за менторство за заинтересирани организации и практиканти“

Центарот за развој на Скопски плански регион, објавува: ЈАВЕН ПОВИК за регистрација и присуство на учеснивци на еднодневен „Информативен настан за развивање на континуирани програми за менторство за заинтересирани организации
Прочитајте повеќе

“ШАНСА ЗА ТЕБЕ”, од ИПА II Програмата за прекугранична соработка Србија и Македонија

Денеска, во рамки на проектот “ШАНСА ЗА ТЕБЕ”, од ИПА  II Програмата за прекугранична соработка Србија и Македонија, Центарот за развој на Скопски плански регион ја отпочна дво-дневната “Едукативна работилница
Прочитајте повеќе

Покана за Дводневни едукативни работилници обуки

ЈАВЕН ПОВИК Во рамки на проектот „ШАНСА ЗА ТЕБЕ“ Центарот за развој на Скопски плански регион организира: ИНФОРМАТИВНО – ЕДУКАТИВНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ГРАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТИ НА ОРГАНИЗАЦИИ И ЦЕНТРИ ЗА СТРУЧНО
Прочитајте повеќе

ИНФОРМАТИВНО – ЕДУКАТИВНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ГРАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТИ НА ОРГАНИЗАЦИИ И ЦЕНТРИ ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ

ЈАВЕН ПОВИК Во рамки на проектот „ШАНСА ЗА ТЕБЕ“ Центарот за развој на Скопски плански регион организира: ИНФОРМАТИВНО – ЕДУКАТИВНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ГРАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТИ НА ОРГАНИЗАЦИИ И ЦЕНТРИ ЗА СТРУЧНО
Прочитајте повеќе

Општини во регионот

p1
p2
p3
p4
p5
p6
p7
p8
p9
p10
p11
p12
p13
p14
p15
p16
p17
p18

Овозможено од:

Проект за одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој