Skip to content

На денешната XVI седница на Советот за регионален развој на Скопски плански регион, беше едногласно изгласана Одлука за примопредавање на проектот ” Рехабилитација на регионален пат Маџари – Хиподром – Илинден

ДАТУМ

декември 26, 2023

Категории

На денешната VI седница на Советот за регионален развој на Скопски плански регион, беше едногласно изгласана Одлука за примопредавање на проектот ” Рехабилитација на регионален пат Маџари – Хиподром – Илинден кој има регионален карактер и е клучен за инфраструктурната фрекфентност во тој дел од регионот. По седницата, рехабилитираниот пат, беше процедурално преотстапен на терен во присуство на градоначалникот на Општина Илинден која е носител на проектот, Г-дин Александар Георгиевски. Партнери во проектот се општините Гази Баба и Петровец, а корисници се граѓаните на 3-те општини и пошироко, целиот плански

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy