Skip to content

Центар за развој на Скопски плански регион, денес ја одржа четиринаесетта седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион.

На денешната седница се усвоија следните одлуки: -Одлука за примопредавање на Општина Гази Баба на објект “Изградба на дневен центар за лица со интелектуална и телесна попреченост” -Одлука за примопредавање на Општина Центар за проект”Отварањена центар за работа со талентирани ученици од основните училишта Центар,Карпош и Кисела Вода” -Одлука за примопредавање на проект “Набавка на противпожарно возило за Општина Зелениково” -Одлука за примопредавање на објект “Изградба на Дом на културата” за Општина Сопиште.  

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy