Skip to content

Одржана X (десетта) седница на Советот за развој на Скопски плански регион

Советот за развој на Скопски плански регион, денес ја одржа десетта седница  по ред во присуство на членовите на единиците на локалната самоуправа. Од страна на надворешен експерт г-дин Драган Пехчевски беше направена презентација на листа на предлог-проекти, произлезени од Регионалните форуми на заедницата, за аплицирање во МЛС/БРР, а во рамките на проектот ,,Оддржлив инклузивен рамномерен регионален развој- II фаза“, кои потоа беа подетално разгледани и истите беа усвоени. Со тоа беше донесена годишната листа на предлог-проекти со кој Центар за развој Скопски плански регион ќе аплицира на следниот повик МЛС/БРР 2023/2024год.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy