Skip to content

Одржана I (прва) седница на Советот за социјална заштита на Скопски плански регион

ДАТУМ

јануари 26, 2023

Категории

Денес во просториите на Стопанска комора на Северна Македонија се одржа првата седница на Советот за социјална заштита на

Скопски плански регион. Покрај тоа што едногласно беше усвоен записникот од конститутивната седница, се избра и Претседател на Советот за социјална заштита на Скопскиот плански регион.

Со мандат од една година за Претседател на Советот за социјална заштита на Скопскиот плански регион беше избран градоначалникот на Општина Зелениково г-дин Коста Маневски.

Честитки од центарот за развој на Скопски плански регион, со желби за успешна соработка. 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy