Skip to content

Започнаа проектните активностите за изработка на Стратегија за развој на туризмот во Скопскиот плански регион

ДАТУМ

март 14, 2012

Категории

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram