Skip to content

Month: октомври 2011

Работилница за дефинирање на предлог проекти од регионален карактер кои ке бидат финансирани од БРР во 2012 год.

На 25 Октомври 2011 година, со почеток во 10,30 часот  во просториите на Општина Гази Баба се одржа Работилница за дефинирање на предлог проекти од регионален карактер кои ке бидат финансирани
Прочитајте повеќе

Workshop for definition of project-proposals of regional character which will be financed by BRD in 2012

A workshop for definition of project-proposals of regional character which in 2012 will be financed by BRD, was held on 25th October 2011, at the premises of the of Gazi
Прочитајте повеќе

Делегација од Албанија во посета на Скопскиот плански регион

Прочитајте повеќе

Делегација од Албанија во посета на Скопскиот плански регион

Делегација составена од околу 26 претставници од Р. Албанија го посетија Центарот за развој на Скопскиот плански регион на 12.10.2011 година. На работната средба учествуваа претседатели на 4 региони (Елбасан,
Прочитајте повеќе

Delegation from Albania visiting Skopje region

Delegation, composed of 26 representatives of Republic of Albania has visited Center for regional development of Skopje region on 12.10.2011. The working meeting was attended by presidents of the 4
Прочитајте повеќе