Skip to content

Погрижи се и ти за нашата иднина, 28-ми февруари, Холидеј Ин

ДАТУМ

февруари 26, 2019

Категории

Центарот за развој на Скопскиот плански регион Ве поканува на третата сесија од Регионалниот форум во заедницата , што се организира во рамките на проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“, со поддршка на Швајцарската агенција за развој и соработка и Министерството за локална самоуправа.
Третата форумска сесија ќе се одржи на 28 февруари(четврток), во хотел „Холидеј Ин“, со почеток во 10,00 часот.
Целта на третата сесија е да се изберат најприоритетните проекти, кои од страна на учесниците беа идентификувани како проектни идеи, од што ќе произлезе имплементација на еден регионален проект во вредност од 60.631 швајцарски франци, а останатите ќе станат дел од приоритетите на Програмата за развој на Скопскиот плански регион.
Регионалниот форум во заедницата е програма , која има за цел вклучување на граѓаните во процесот на донесување одлуки и зголемување на транспарентноста и одговорноста на општините и регионот.
ГРАЃАНИТЕ ОДЛУЧУВААТ!
ПОГРИЖИ СЕ И ТИ ЗА НАШАТА ИДНИНА!
УЧЕСТВУВАЈ!

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy