Skip to content

Јавен оглас за вработување

ДАТУМ

јануари 8, 2019

Категории

Јавен оглас за вработување на 1 (еден) извршител на неопределено време за работно место – Советник за норматива, јавни набавки, финансиски и административни работи – ВСС Правен факултет. 

За да го преземете огласот, кликнете на овој линк  

Бараните документи се доставуваат во затворен коверт со напомена: „Да не се отвара“ на следнава адреса: 
Центар за развој на Скопски плански регион
ул. Димитрие Чуповски бр. 13, Скопје
Архива на Центарот
(со назнака „за оглас“)

Ненавремена, нецелосна и некомплетна пријава и документација нема да биде разгледана.

Контакт телефон: 02/3244-033

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy