Skip to content

Јавен оглас за вработување

ДАТУМ

јануари 8, 2019

Категории

Јавен оглас за вработување на 1 (еден) извршител на неопределено време за работно место – Советник за норматива, јавни набавки, финансиски и административни работи – ВСС Правен факултет. 

За да го преземете огласот, кликнете на овој линк  

Бараните документи се доставуваат во затворен коверт со напомена: „Да не се отвара“ на следнава адреса: 
Центар за развој на Скопски плански регион
ул. Димитрие Чуповски бр. 13, Скопје
Архива на Центарот
(со назнака „за оглас“)

Ненавремена, нецелосна и некомплетна пријава и документација нема да биде разгледана.

Контакт телефон: 02/3244-033

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy