Skip to content

Tag: РЕД

Конференција – Улогата на жената во правната и економската реформа во Македонија

На 12 јуни 2009 година во Скопје (Хотел Александар Палас) се одржа Конференција: “Улогата на жената во правната и економската реформа во Македонија“. Конференцијата беше заеднички организирана од Германското друштво
Прочитајте повеќе