Skip to content

Одржана VIII(осма) седница на Совет за развој на Скопски плански регион

Денес, Советот за развој на Скопскиот плански регион одржа редовна седница во просториите на Општина Гази Баба.

По истекувањето на мандатот на претседателот на Совет за развој на Скопски плански регион г-дин Бобан Стефковски, градоначалник на Општина Гази Баба, за нов претседател избран е г-дин Александар Георгиевски, градоначалник на општина Илинден, на кој му е доделен мандатот во времетраење од една година без право на реизбор.

Исто така поради истекување на мандат на актуелниот директор на Центар за развој на Скопски плански регион за вршител на должност директор поставена е г-ѓа Розета Арсовска. 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy