Skip to content

Oдржана еднодневна работилница на тема: „Унапредување и развој на руралната инфраструктура“ – ИПАРД мерка

ДАТУМ

март 24, 2018

Категории

Во организација на Центарот за развој на Скопски плански регион во соработка со  Телото за управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на ден 23.03.2018 година во просториите на Стопанска комора, се одржа работилницата на тема: “Унапредување и развој на руралната инфраструктура”.
Целта на работилницата беше да се согледаат потребите и подготвеноста на општинската администрација за спроведување на мерката.
На работилницата присуствуваа преставници од општините како и двајца преставници од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.
[foogallery id=”3879″]

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy