Skip to content

XV Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

На ден 11.07.2016 година се одржа XVпетнаесетaта седница на Советот за развој на Скопски плански регион.
Седницата се одржа во ЈП Јасен, Општина Сопиште. Председателот на Советот за развој на Скопски плански регион Градоначалникот г-дин Сокол Митровски ја отвори седницата и ги поздрави присутните градоначалници. На седницата беше усвоен записникот од XIV четиринаесетата седница и беше донесена одлулка за избор на Раководител на центарот за развој на Скопски плански регион за период од 4 години. За раководител беше избрана г-ѓа Розета Арсовска.
[foogallery id=”4976″]

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy