Skip to content

Обука за користење на ВЕБ ГИС апликацијата за подршка на стратешко планирање во Скопски плански регион

ДАТУМ

јуни 13, 2012

Категории

Обуката се одржа на 25,26.09. 2012 (вторник/среда) од 10:00 до 14:00 ч.  во просториите на Бизнис Инкубатор YES, населба Автокоманда, општина Гази Баба. На обуката учествуваа преставници од општините од Скопски плански регион.
Целта на обуката беше стекнување на вештини за внесување на податоци за реализираните проекти. Идејата е на заедничка платформа да се прикачуваат проектите кои се реализирани во тековната година, кои ќе можат да се следат на едно место.
Проектот се реализира од страна на Центарот за разој на СПР, а финансиски е подржан од Владата на Р.М., односно од Министерство за локална самоуправа.

 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy