Skip to content

Градежни работи за реконструкција на локален пат „Драчево-мотел Китка“

ДАТУМ

април 27, 2012

Имплементиран во Јуни 2012 година. Проектот е финансиран од страна на Министерство за локална самоуправа,Биро за регионален развој. Партнер општини: Студеничани, Кисела Вода и Зелениково.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy