Skip to content

Ftesa për pjesëmarje në debat publik për Projekt Raportin për vlerësim strategjik të mjedisit të jetesës sipas Projekt-Planit rajonal për menaxhimin me mbeturinat për rajonin Shkupit

ДАТУМ

јануари 25, 2017

Категории

Kemi nderin dhe kënaqësinë e veçantë që T’ju  ftojmë të merrni pjesë në debatet publike që organizohen sipas Projekt-Raportit për vlerësimin strategjik të mjedisit të jetesës sipas Planit rajonal për menaxhimin me mbeturinat në Rajonin planor jugperëndimor. Këto dokumenta përpilohen  në kuadër të projektit “Përgatitja e dokumentave për vendosjen e sistemit të integruar dhe sistemit financiar të vetëqëndrueshëm për menaxhimin me mbeturinat në rajonin planor të Pellagonisë, rajonin Jugperëndimor, të Vardarit dhe të Shkupit” (EuropeAid / 136347 / IH / SER / MK)”, i financuar nga Bashkimi Evropian përmes instrumentit për ndihmë parainkuadruese (IPA).
Në debatin publik do të prezantohen konstatimet dhe konkluzionet kryesore nga procesi i përgatitjes së projekt raportit, masat dhe alternativat e propzuara nga ana e ekipit konsultativ të angazhuar në përpilimin e tij.
( Link të thirrjes)

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy