Skip to content

Ftesa për pjesëmarje në debat publik për Projekt Raportin për vlerësim strategjik të mjedisit të jetesës sipas Projekt-Planit rajonal për menaxhimin me mbeturinat për rajonin Shkupit

ДАТУМ

јануари 25, 2017

Категории

Kemi nderin dhe kënaqësinë e veçantë që T’ju  ftojmë të merrni pjesë në debatet publike që organizohen sipas Projekt-Raportit për vlerësimin strategjik të mjedisit të jetesës sipas Planit rajonal për menaxhimin me mbeturinat në Rajonin planor jugperëndimor. Këto dokumenta përpilohen  në kuadër të projektit “Përgatitja e dokumentave për vendosjen e sistemit të integruar dhe sistemit financiar të vetëqëndrueshëm për menaxhimin me mbeturinat në rajonin planor të Pellagonisë, rajonin Jugperëndimor, të Vardarit dhe të Shkupit” (EuropeAid / 136347 / IH / SER / MK)”, i financuar nga Bashkimi Evropian përmes instrumentit për ndihmë parainkuadruese (IPA).
Në debatin publik do të prezantohen konstatimet dhe konkluzionet kryesore nga procesi i përgatitjes së projekt raportit, masat dhe alternativat e propzuara nga ana e ekipit konsultativ të angazhuar në përpilimin e tij.
( Link të thirrjes)

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy