Skip to content

Изградба на пешачка патека во с.Петровец, траса по пат Р1102

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јуни 23, 2020

Датум на реализација

декември 28, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

6493479

Име на проектот:
Изградба на пешачка патека во с.Петровец, траса по пат Р1102

Партнери:
Општина Петровец, Општина Илинден, Општина Гази Баба

Финансирани од:
Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
6.493.479,00 мкд.

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
23.06.2020 година

Датум на реализација:
28.12.2020 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Петровец, Општина Илинден, Општина Гази Баба
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram