Skip to content

Еко иновативни зони за почист воздух

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

април 1, 2020

Датум на реализација

мај 31, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2160599

Име на проект:
“Еко иновативни зони за почист воздух”

Партнери:
Центар за развој на Скопски плански регион и Здружение GO GREEN

Финансирани од:
Швајцарска Агенција за развој и соработка и Министерството за локална самоуправа на РС Македонија

Буџет на проектот во денари:
2.160.600мкд.

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
01.04.2020година

Датум на реализација:
31.05.2021 година

Галерија

Парнерски општини: Центар за развој на Скопски плански регион и Здружение GO GREEN
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram