Skip to content

Втора работилница „Управување со отпад и развој на локалната економија“ организарана во Скопје од страна на TAIEX LTA

Втора работилница „Управување со отпад и развој на локалната економија“ организарана во Скопје од страна на TAIEX LTA

Date

Сеп 19 - 21 2022
Expired!

Time

All Day
Category