Skip to content

НАГРАДА ЗА НАЈУСПЕШНА МЛАДА ЛИДЕРКА ЗА 2022

ДАТУМ

ноември 22, 2022

Категории

Честитки за нашата колешка Ирина Тростјанска која е добитник на наградата “Најуспешна млада лидерка” за 2022, која ја доделува Националната платформата за женско претприемништво. Нејзината приказна е голема  инспирација за младите претприемачки кои се уште не се осмелиле да го направат својот прв чекор. Вистината е дека мнозинството од луѓето не се родени лидери, но се развиваат во лидери со делата што ги прават и со својот личен напредок. Со тек на времето без оглед на тоа дали сте искусен претприемач или штотуку го почнувате своето претприемничко патување ќе забележите дека поседувате некои карактеристики кои ги имаат и најдобрите и најефективните претприемачи. Центар за развој на Скопски Плански Регион се гордее со успесите на својата лидерка и активно ќе продолжи да ги промовира успешните приказни на младите претприемачи во Скопскиот плански регион.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy