Skip to content

Month: јануари 2022

Покана за состанок

Покана за состанок до здруженијата кои се пријавиле на Јавниот повик за избор на член – претставник од здруженијата во Советот за развој на Скопски плански регион. Состанокот ќе се
Прочитајте повеќе

Одржана втората седница на Совет за развој на Скопски плански регион

Во просториите на Општина Гази Баба, на ден 28.12.2021 година, се одржа втората по ред седница на Совет за развој на Скопски плански регион. Од позначајните точки кои беа усвоени
Прочитајте повеќе