Skip to content

Конститутивна Седница на Совет за социјална заштита на Скопски плански регион

Центарот за развој на Скопски планбски регион свечано одржа Конститутивна Седница на Совет за социјална заштита на Скопски плански регион.

Присуство земаа градоначалниците членови на Совет за развој на Скопски плански регион, министерот на локлана самоуправа Г-дин Горан Милевски, претставници од проектната канцеларија за Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој кофинансиран од страна на Влада на Швајцарска Конфедерација и Министерство за локална самоуправа и Директорот на ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа, Г-ѓа Наташа Станојевиќ.

Присутните имаа можност да проследат куса презентација во врска со проектот.

Седницата се одвиваше по предлог точките од дневниот ред и едногласно од страна на присутните градоначалници беше избран  градоначалникот на општина Илинден, Г-дин Александар Георгиевски за Претседател на Совет за социјална заштита на Скопски плански регион.

Честитки за новиот Претседател на Совет за социјална заштита на Скопски плански регион г-дин Георгиевски, со надеж за добра и успешна соработка во периодот кој ни претстои.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy