Skip to content

Month: ноември 2021

ЦРСПР во посета за регионално збратимување со Измир, Турција

Центар за развој на Скопски плански регион во делегација со Занаетчиската комора на Македонија, реализирае серија дипломатски средби во Измир, Турција,  со цел вмрежување и идни соработки во занаетчиството, бизнис
Прочитајте повеќе

Скопски плански регион учесник на јавна трибина во организација на ОХО и Град Скопје на тема „Туризам низ објектив“

Согласно на потребите и предизвиците во рамки на промоцијата на капацитетете на национално и регионално ниво преку аудио-визуелните алатки, како филмови, серијали и сл., организирани се три јавни трибини на
Прочитајте повеќе