Skip to content

Уште еден успешно завршен проект на Центарот за развој на Скопски плански регион

ДАТУМ

декември 15, 2020

Категории

Центарот за развој на Скопски плански регион успешно го  реализира проектот – набавка “Транспортно средство – камион за миење на улиците на Општина Студеничани”. На ден 14.12.2020 Раководителот на ЦРСПР, г-дин Љупчо Кец Мицковски, официјално го предаде транспортното возило на  Градоначалникот на Општина Студеничани г-дин Азем Садики.

Со транспортното возило – камион ќе се одржува хигиената на јавните површини во Општина Студеничани и ќе им  се овозможи на населението безбедно да се движат во локалниот сообраќај во разни временски неприлики.

Проектот набавка на “Транспортно возило- камион за миење на улиците на Општина Студеничани, се реализираше со финансиски средства од Бирото за регионален развој на Р. С. Македонија и Министерството за локална самоуправа на Р. С. Македонија, во вредност од 4.366.500 денари.

Галерија

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy