Skip to content

Forumi i tretë regjional i komunitetit në kornizat e projektit “Zhvillim inkluziv i qëndrueshëm i barabartë i regjionit”

ДАТУМ

февруари 28, 2019

Категории

Në ditë 28.02.2019 në hotelin Holidej In, Qendra për zhvillim të regjionit të planifikimit të Shkupit e organizoi Forumin e tretë regjional të komunitetit në kornizat e projektit “Zhvillim inkluziv i qëndrueshëm i barabartë i regjionit”, i cili u realizua me mbështetje finansiare të Konfederatës zvicërane, e përfaqësuar nga Ambasada e Zvicrës në RM, Agjensioni zvicëran për zhvillim dhe Ministria për vetëqeverisje lokale e RM.
Në ngjarje morrën pjesë përfaqësues nga sesioni i dyte i forumit me propozim projekte të cilat ishin të propozuara nga të gjitha anët e interesuara: komuna, biznes sektori, sektori civil, institucione arsimore, qytetarë dhe faktorë tjerë.
Në drejtim të kritereve për zgjedhjen e temave prioritare në sesionin e dytë ishin aprovuar 7 koncepte nga fushat në vijim: mbrojtje e mjedisit jetësor, inkluzion social, administrim komunal, biznes sektor, turizëm, kulturë, urbanizëm.
Në kornizat e rajoneve prioritare, para personave të pranishëm u prezantuan të gjitha 7 konceptet me çka për secilin propozim-koncept u zhvillua diskutim, në drejtim se a i respekton propozimi kriteret edhe në kornizat e pragut finansiar të propozuar nga donatorët, me qëllim implementimin e tij.
Qendra për zhvillim të regjionit të planifikimit të SHkupit, me votim nga të pranishmit ndau 3 propozim projekte nga “Forum i komunitetit”.
[foogallery id=”3286″]

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy