Skip to content

Јавна расправа „Студија за оцена на влијанието врз животната средина за Интегриран систем за управување со цврст отпад (ИСУЦО)“

ДАТУМ

јули 12, 2017

Категории

Почитувани,
Се информира јавноста и сите заинтересирани правни и физички лица од Скопскиот регион дека во рамките на проектот ‘’Подготовка на потребни документи за воспоставување на интегриран и финансиски одржлив систем за управување со отпад во Пелагониски, Југозападен, Вардарски и Скопски плански регион’’, финансиран од Инструментот за предпристапна помош на Европска Унија – ИПА на ден 21.07.2017година во Салата на Советот на Град Скопје, со почеток во 10ч. ќе се одржи Јавна расправаорганизирана од страна на Министерството за животна средина и простпрно планирање на Република Македонија и Секторот за животна средина.
На Јавната расправа ќе биде претставена Студијата за оцена на влијанието врз животната средина (ОВЖС) за Скопскиот регион која беше подготвена во рамките на проектот.
Преземете го соопштението за јавност на следниов линк.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy